(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen beheer

Geslaagde voorjaarsmodeshow
bij Vrouwen van Nu Elst

ELST - Op woensdag 13 maart hield Vrouwen van Nu een Voorjaarsmodeshow. Het was een zeer succesvolle, en drukbezochte avond.  

Deze avond werd verzorgd door Mode bij EVY, van Deelen Schoenmode en de Wereldwinkel, met hun nieuwe collectie sieraden, tassen en shawls.

Mode bij EVY en van Deelen Schoenmode hadden een mooie collectie leuke stijlvolle kleding en bijpassende schoenen samengesteld. Zeven mannequins lieten aan een zeer enthousiast publiek  zien, dat deze zomer de mode weer wat moois in petto  heeft en dat iedere vrouw, ongeacht leeftijd, er stijlvol uit kan zien.  Ook waren er mooie bijpassende accessoires, zoals shawls en tassen. De gehele show werd begeleidt door twee  ladyspeakers, Ellen van EVY Mode en Dorien van Van Deelen Schoenmode. Zij gaven vakkundig uitleg aan de mooie combinaties en bijpassende accessoires.  

Alle bezoekers werden blij verrast met een tasje met voordeelbonnen en leuke hebbedingetjes. Na afloop werd iedereen, die aan deze avond meegewerkt heeft, in de bloemetjes gezet. Er kan worden teruggekeken op een zeer geslaagde avond.

Tip...

10 april komt er weer een mooi avond van Vrouwen van Nu, in Elst. Deze avond wordt georganiseerd in het kader van Overbetuwe Doet. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen. Hou Hét Gemeente Nieuws in de gaten of kijk op www.vrouwenvannu.nl/elst-eo.