Afbeelding

Tien jaar AutoFirst Van Deelen in Driel

De dorpsgarage waar u zich thuis voelt

DRIEL - Bent u bekend met de lovende recensies over AutoFirst Van Deelen? Neem gerust een kijkje, want deze recensies spreken boekdelen over het autobedrijf van Jan en Sabine! Enkele achten, een paar negens en talloze tienen sieren de pagina. Klanten zijn buitengewoon tevreden met het autobedrijf dat op 1 april 2014 als Autobedrijf J. van Deelen aan de Baltussenweg in Driel met volle passie van start ging. Tien jaar later is die passie alleen maar gegroeid!

AutoFirst Van Deelen is met trots een dorpsgarage waar elke klant persoonlijke aandacht krijgt. Bij dit kleine familiebedrijf, waar Sabine sinds een jaar ook fulltime werkzaam is naast haar echtgenoot Jan, staat goede communicatie bovenaan de prioriteitenlijst. Alle werkzaamheden aan de auto worden transparant met de klant besproken.

Flexibiliteit, vertrouwen, korte lijntjes, kwaliteit, service én het nemen van de tijd voor de klant zijn de kernwoorden bij AutoFirst Van Deelen. Hier voelt de klant zich thuis en is hij verzekerd van een auto waarop hij kan vertrouwen.

In de afgelopen tien jaar heeft AutoFirst Van Deelen zich ontwikkeld tot een respectabel bedrijf met bekendheid in de hele regio. "We bewegen mee met de markt", aldus Jan en Sabine. Dit betekent dat ze voortdurend meegroeien met de technologische ontwikkelingen in de auto-industrie; het bedrijf is bijvoorbeeld ook EV-gecertificeerd.

Wat zijn de toekomstplannen voor de komende tien jaar? "Natuurlijk hebben we plannen, maar de kernwaarden van onze dorpsgarage, waar 'klant en auto' centraal staan, willen we behouden! Momenteel zijn we op zoek naar een monteur die bij ons en onze klanten past; een monteur die meer kan dan alleen sleutelen."

Om het jubileum van het bedrijf te vieren, zullen Jan en Sabine de komende week hun klanten verwelkomen met een praatje en een kopje koffie, inclusief wat lekkers. Dit als blijk van dankbaarheid voor de klanten die hen al tien jaar lang hun vertrouwen schenken.

AutoFirst Van Deelen, Baltussenweg 39, Driel; 026-4743040.
Website: www.autofirst-vandeelen.nl.