Popkoor Akkoord (eigen foto)
Popkoor Akkoord (eigen foto) Foto: eigen foto

'Spring' eens bij ons binnen

ELST - Een nieuwe lente, een nieuw geluid … Lijkt het jou leuk om je stem een keer anders te laten horen of bevalt het alleen zingen onder de douche je steeds minder? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

Tot 1 mei staan de deuren bij Popkoor Akkoord open: bij de mannen zijn dan nieuwe tenoren en bassen welkom. Voor de dames geldt hetzelfde uitsluitend voor hoge sopranen en voor lage altstemmen. Voor de overige stemmen is er op dit moment helaas geen plaats meer. Na 1 mei sluiten we de gelederen en gaan we samen op weg naar de volgende grote show van Popkoor Akkoord. Dirigent Kim de Fuijk vindt het dan niet handig wanneer er nog nieuwelingen instromen.

"Op ons repertoire staan op dit moment nummers als een Coldplay-medley, Flowers van Miley Cyrus (voor de dames), Multicolour van Son Mieux, Perfect van Ed Sheeran en Andrea Bocelli (voor de mannen), Stand my ground van Within Temptation, The day after tomorrow van Saybia en Uprising van Muse.

Popkoor Akkoord repeteert op woensdagavond in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Je bent vanaf 19.30 uur welkom en de avond start om 19.45 uur.

Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website www.popkoor-akkoord.nl. Voor vragen en aanmeldingen kun je ook terecht op het e-mailadres popkoorakkoord@hotmail.com."