Danny Mainka in strijd met SKF-Trias.
Danny Mainka in strijd met SKF-Trias. Foto: Bram Diepeveen

Magere scores TVO-Hutaf jeugdteams

Algemeen

OOSTERHOUT - In de zesde speelronde van de landelijk jeugdtafeltenniscompetitie stonden er weer uitwedstrijden op het programma. TVO-Hutaf 1 trok naar Twello om daar hekkensluiter Trias te bestrijden. In tegenstelling tot de thuiswedstrijd was Trias nu wel op volle oorlogssterkte. 

Dat was ook wel te zien in de uitslag: het werd een nipte 4-6 zege voor TVO-Hutaf. Stijn Stellaard bleef wederom ongeslagen, Rens Loozen won twee maal en samen met Coen Derks het dubbelspel. Coen kon in de enkelspelen niet scoren. Door deze minimale zege is de achterstand op koploper TTVN-Treffers gegroeid naar twee punten.

 In Veenendaal speelde team 2 tegen SKF-Trias. Thuis was al ruim verloren van dit team (2-8) nu ging het iets beter. Na 3 singles stond het 1-2 voor het Betuwse trio door zeges van Danny Mainka en Floris Koerts. Het dubbelspel ging uiterst nipt verloren in de verlenging van de 5e game en dit luidde de ommekeer in. Alleen Floris wist nog een zege te pakken. Danny bleef op 1 zege steken en Bram Diepeveen kon helemaal niet bijdragen aan de score. Ondanks de 7-3 nederlaag is het team toch gestegen naar de 5e plaats. 

Na een weekje vrijaf zijn de volgende wedstrijd op 30 maart thuis in het Koelhuis in Huissen. Team 1 ontvangt TTC Middelburg en team 2 Treffers uit Arnhem-Zuid. Aanvang 13.00 uur. Op de maandagavond heeft TVO een leuke groep beginners die dan de beginselen van de tafeltennissport leren van ervaren trainers. Van 18.10 uur tot 19.25 uur is die les in de gymzaal van dorpshuis De Schakel. Aanmelden via jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl.