Waterelement.
Waterelement. Foto: Internet

Waardecheque Overbetuwe Doet voor Schweitzerpark

Algemeen

ZETTEN - Binnenkort valt de waardecheque Overbetuwe Doet voorjaar weer op de mat of in de brievenbus. “Vorig jaar heeft u wellicht al in de krant gelezen, of zelfs al op de site van Overbetuwe Doet gezien, dat wij, stuurgroep Dorpshart Zetten, een langlopende spaaractie hebben ten bate van het Schweitzerpark.”

“Na gereedkomen van de nieuw te bouwen Wanmolen moet het park weer opgebouwd worden. Natuurlijk blijven de huidige bomen staan maar wij willen met dit initiatief extra sparen voor bijvoorbeeld een waterelement en/of bewegingsapparaten en/of speeltoestellen voor kinderen. 

En natuurlijk moet de jeu de boulesbaan terugkomen. Hiervoor is veel geld nodig en wij vragen u om uw waardecheque te doneren aan ons initiatief en hopelijk doet u dat niet alleen binnenkort, maar ook in het najaar. U draagt dan bij aan het tot stand komen van een mooi en levendig park en het laat ook aan de Gemeente zien dat er veel draagkracht is voor een mooi park in Zetten. Niet alleen voor bewoners maar ook voor bezoekers. 

Laat uw cheque dus niet ongebruikt liggen, maar doneer. Dat kan via de site van Overbetuwe Doet, maar u kunt ook uw waardecheque deponeren in onze bussen die bij Albert Heijn, Aalbers Dier&Tuin en Bakkerij Hendriksen staan, of in de brievenbus doen op Brittanjesingel 48.”