Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team wist Kracht & Vriendschap met 8-2 te verslaan. Daar zag het aanvankelijk niet naar uit, want de eerste twee partijen gingen verloren. Daarna gaf HTTC evenwel vol gas. 

Meriam Willemse is in supervorm en bleef andermaal ongeslagen. Lennard Springvloet-dubbeld en Frank Balzer wonnen keurig tweemaal. Frank wist deze keer dorpsgenoot Erik van der Wal met sterk spel wel te verslaan. Het team staat stevig op de eerste plaats, naaste belager Tian staat op geruime achterstand. 

Team twee kon het tegen het sterke Smash niet bolwerken. Daan Barends was weer van de partij en wist knap tweemaal te scoren.
Het derde team kwam niet in actie.
Team vier deelde de punten met Getave’. De tegenpartij speelde met een sterke speler, die driemaal wist te scoren. Alaa Alsaaidi en Erik van Welie wonnen ieder tweemaal en waren ook goed op dreef in het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam won de uitwedstrijd bij SKF met 7-3. John Duncan en Tom Duncan waren, met drie zeges, wederom in goede doen. Samen waren de broers ook succesvol in het dubbelspel. John en Tom zijn uitgenodigd voor het jeugdklassentoernooi tijdens de Nederlandse tafeltenniskampioenschappen, een mooie invitatie. Het tweede team kwam niet in actie.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omgeving zie: www.httc71.nl.