Wedstrijden ZwemVereniging Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - Zaterdag 24 februari waren er twee zwemwedstrijden voor ZwemVereniging Overbetuwe. Er was een Miniorenwedstrijd in zwembad Valkenhuizen in Arnhem en een Eigenzinnige Zwem Competitie in zwembad den Helder in Doesburg. Bij de Miniorenwedstrijd deed Luca Leerentveld mee en zwom één persoonlijk record op de 100m vlinderslag en had hij ook de grootste verbetering op die slag.

Bij de Eigenzinnige Zwem Competitie deden 21 zwemmers mee. Samen zwommen ze 23 nieuwe persoonlijke records, de grootste verbetering was voor Isis Lamers op de 100m vlinderslag. Bij deze wedstrijd waren vier zwemmers die voor de eerste keer meededen met een zwemwedstrijd, dit waren Aukje Dekker, Noa Janssen, Menno van der Meer en Genova Nolten. Ze zwommen gelijk twee persoonlijke records op de 25m vrije slag en de 25m schoolslag.

Isis en Gyan Spaan zwommen deze middag de meeste persoonlijke records, ieder drie, Isis op de 50 en 100m vlinderslag en 100m wisselslag en Gyan op de 50m rugslag 2x en 100m rugslag.
Twee persoonlijke records waren er voor Chessy Christ, op de 25m vrije slag en 25m schoolslag en Rowan Sewnath, op de 100m schoolslag en 100m wisselslag.
Eén persoonlijk records was er voor Janne Giesen, op de 100m wisselslag, Emma Kronenburg, op de 100m vrije slag, Enna Lamers en Joost Pollmann op de 50m schoolslag en Odo McCarthy, op de 50m vlinderslag.

Er werden ook weer estafettes gezwommen, 8x25m vrije slag gemengd door Simon Robben, Isis, Enna, Lotte Groot, Emma, Rowan, Tygo Spaan en Nour Habib. De 4x50m wisselslag heren door Gyan, Odo, Luc McCarthy en Joost en de 4x50m wisselslag dames door Janne, Berber McCarthy, Melissa ter Horst en Nour.