Probeer een sport met een gratis sporthulpmiddel.
Probeer een sport met een gratis sporthulpmiddel. Foto: Uniek Sporten

De voordelen van een sporthulpmiddel lenen via Uniek Sporten...

Algemeen

OVERBETUWE - Probeer zoveel mogelijk verschillende sporten uit! Maar als je geen eigen sportrolstoel of handbike hebt kan dat best een uitdaging zijn. Daarom is Uniek Sporten Uitleen bedacht. Hieronder de voordelen:

Het is gratis! Hulpmiddelen voor aangepaste sporten zijn duur, je koopt niet zomaar een sportrolstoel als je nog niet zeker weet of basketbal jouw ding is. Daarom kun je via Uniek Sporten Uitleen voor 4 maanden gratis een sporthulpmiddel naar keuze uitproberen.

Je kunt meerdere sporten uitproberen

Met Uitleen kun je zelfs verschillende hulpmiddelen uitproberen. Door het ruime aanbod van onze partner Welzorg is van alles mogelijk: van een tennisrolstoel tot een handbike. Je kan dus ook 2 maanden tennis proberen en daarna kijken of handbiken iets is. 

Snel starten

We zorgen er dus voor dat je aanvraag snel in behandeling wordt genomen. Eerst word je gebeld om een afspraak te maken voor een intake. Als vervolgens jouw hulpmiddel op voorraad is dan kun je binnen twee weken al aan de slag!

Levering thuis of op sportlocatie

Je kan het leenhulpmiddel gewoon thuis laten bezorgen. Dan wordt de rolstoel of handbike nog op jou afgesteld en krijg je uitleg over het gebruik. Dit kan trouwens ook op jouw sportlocatie.

Direct aanschaf regelen

De leenperiode van maximaal vier maanden geeft je de gelegenheid de sport van jouw keuze goed uit te testen. Als zowel de sport als het hulpmiddel jou helemaal bevallen dan kun je via Uniek Sporten Hulpmiddelen ook direct een eigen sportrolstoel aanschaffen.

Uniek Sporten Uitleen is beschikbaar in de regio Arnhem. Vraag direct aan via www.unieksporten.nl/uitleen.