Dirk van de Glind. (foto: Dirk van de Glind)
Dirk van de Glind. (foto: Dirk van de Glind) Foto: Dirk van de Glind

Kerkdienst 'anders' in De Vloedschuur Heteren

HETEREN - Op zondag 4 juni wordt er in het kerkelijk centrum ‘De Vloedschuur’ van de protestantse gemeente Heteren weer een bijzondere kerkdienst gehouden, nu rond het thema ‘Verbinding’. In plaats van een predikant zal er een gastspreker de overdenking houden. Muzikaal is er veel variatie in spel en zang, ook voor/door kinderen en jongeren. 

De gastspreker is Dirk van de Glind. Als docent Levensbeschouwelijke Vorming heeft hij jarenlang gesprekken mogen voeren met allerlei mensen. Van deze ervaringen wil hij graag delen en daarover heeft hij al veel geschreven. Zo verscheen ‘Volwassen geloven en denken, een oproep tot universele menselijkheid’ en ‘Het lef om op te staan, de bijbel zonder vrome praatjes’.

Het thema van de dienst sluit aan bij de Pinksterviering van de zondag ervoor: de geest van liefde die mensen verbindt; iedereen hoort erbij en iedereen is nodig, samen als bezielde mensen op weg.

"Deze dienst is door een aantal gemeenteleden voorbereid. Belangstelling? U bent van harte welkom op zondag 4 juni om 10.00 uur in De Vloedschuur, Kerklaan 4a, Heteren."