Gratis advies en hulp Sociaal Raadslieden

ELST - Sociaal Raadslieden Ingrid Weideveld en Ellen Boevink van Santé Partners geven gratis informatie en advies aan de inwoners van de gemeente Overbetuwe. 

"Onze doelgroep zijn de mensen met een lager inkomen. Wij helpen met vragen op een breed sociaal-juridisch terrein."

Wat doen de Sociaal Raadslieden? "Wij geven informatie en advies, helpen bij formulieren en brieven op het gebied van bijvoorbeeld uitkeringen, arbeidsrecht, belastingen, toeslagen, huren, consumentenzaken, scheidingen en erfrecht. Zo nodig verwijzen wij u door."

Inloopspreekuur 

Elke maandagmiddag houden wij van 13.30 van 15.30 uur een inloopspreekuur (zonder afspraak) in ‘De Wieken’, Prinses Irenestraat 49 in Elst. Op 29 mei in verband met Pinksteren gesloten.

Afsprakenspreekuur 

Naast het inloopspreekuur houden de Sociaal Raadslieden ook spreekuren op afspraak: op woensdagochtend (in het Ambtshuis bij de Grote kerk, Dorpsstraat 8 in Elst) en donderdagochtend (in ‘De Wieken’, Prinses Irenestraat 49 in Elst). 

Contact

"Voor het stellen van een vraag aan de Sociaal Raadslieden of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de klantenservice van Santé Partners, telefoonnummer: 0900 - 8433. Uw gegevens worden dan genoteerd en wij bellen u zo snel mogelijk terug."