(foto: Hester van Aalst)
(foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Grote interesse dinnershows maakt bestuur erg blij

Algemeen

ELST - Het bestuur van stichting ontmoeten en verbinden Elst is blij met de hoeveelheid tickets die al in de eerste week dat de verkoop van start is gegaan verkocht zijn. De teller staat al op bijna honderd gasten.

Vorig jaar was de eerste keer dat er door de stichting ontmoeten en verbinden, waaronder de Huiskamer en de Soeptafel van Elst vallen, dinnershows werden georganiseerd. Dit was een enorm doorslaand succes. Vandaar dat ook dit jaar wederom er twee dinnershows worden georganiseerd en wel op woensdag 7 en donderdag 8 juni.

Bezoekers kunnen op 7 en 8 juni genieten van een gezellige avond in ’t Wapen van Elst met lekker eten en optredens van lokale artiesten, waaronder Wes Leurs en zijn zus Mirjan en de Sofzangers, Jacques Schuiling met accordeon omlijst gehele avond. Lakei Diederick Druk (Nico Reijnen) zal, net als vorig jaar, de gastheer zijn.

Per avond zijn er honderd plaatsen beschikbaar, vol = vol. Bezoekers van de Huiskamers Elst/Overbetuwe hebben voorrang. Aanvang is 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur en de avond eindigt rond de klok van 20.30 uur. Voor mensen die minder mobiel zijn, kan er vervoer worden geregeld.

Kaartverkoop is op woensdagmiddag 24 en 30 mei in de bibliotheek, Europaplein Elst, van 14.00-16.00 uur en donderdag 25 en 1 juni in de Huiskamer van Elst, Kokkeland 17 Elst, van 10.00-12.00 uur.

De prijs van de ticket is 27,50 euro, dit is inclusief drie consumpties en betalen kan met contant geld of met pinpas. Voor meer informatie, kan er contact worden opgenomen, door te bellen naar: 0612465542.