Afbeelding
Foto: A. Schotman

Groei&Bloei Open Tuinen

Algemeen

LINGEWAARD - Net als afgelopen jaar houdt Groei&Bloei Overbetuwe-Lingewaard de ‘Open Tuinen’ weer op woensdagavonden in juni. Op woensdagavond 31 mei is de aftrap met de tuin van Anton en Marian Schotman, Luitenantstraat 20 in Huissen. 

Via een strakke voortuin, passend bij de vormgeving van de woning, kom je in een grote, sfeervolle wandeltuin met een prachtige natuurlijke vijver en veel bloeiende borders. Ook is er een grote serre waar de nodige mediterrane planten staan. De tuin is drie jaar geleden opnieuw ingericht, waarbij veel aanwezige heesters en een groot deel van de bomen is blijven staan. In deze tuin is veel rekening gehouden met duurzaamheid. Biodiversiteit in de beplanting, fraaie bomen, grintpaden en voldoende regentonnen voor de beregening van de tuin. Ook de woning is vrijwel klimaatneutraal.

U bent van 17.00 tot 21.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis, ook als u (nog) geen lid bent van Groei&Bloei. Op 7, 14 en 21 juni volgen er tuinen in Elst, Bemmel, Lent, Herveld en Zetten, kijk op www.over-betuwe.groei.nl welke tuinen dit zijn.