Jubilarissen Concordia 2023. Van links naar rechts: Roos, Leon, Theo en Laura.
Jubilarissen Concordia 2023. Van links naar rechts: Roos, Leon, Theo en Laura. Foto: Concordia

Geslaagd jaarconcert Concordia Driel

Algemeen

DRIEL - Op zaterdagavond 13 mei vond het jaarconcert van Concordia plaats in De Oldenburg. Op de eerste warme lenteavond trok het publiek in groten getale naar de tot concertzaal omgebouwde gymzaal, om te springen, swingen én vooral mee te zingen!

In een volle zaal werd het publiek getrakteerd op een afwisselend concert waarbij de harmonie, onder leiding van Willem van de Laar, liet horen waar zij afgelopen maanden hard op gerepeteerd had. De klanken van onder andere Abba, Helene Fisher en Supertramp vulde de ruimte. Op de achtergrond ondersteund door het meezingende publiek. De sfeer zat er snel goed in. Vooral de medley van Morricone zorgde voor kippenvel bij menig toeschouwer. 

Voor de pauze werden de jubilarissen onderscheiden, Roos Peelen en Laura Boeijen beiden 12,5 jaar, Leon van Rijn 25 jaar én Theo Essers liefst 50 jaar lid. De vereniging is heel blij met deze trouwe leden.

Na de pauze was het podium voor de nieuwste leden van de vereniging. Op dit moment telt Concordia liefst 21 jeugdleden in opleiding! Een aantal waar zij, door keihard werken én doorzettingsvermogen, ontzettend trots op is. Klarinettisten, saxofonisten, trompettisten, één hoornist en zelfs een jonge slagwerker stalen de show. Wat een fantastisch plaatje om deze jonge enthousiaste muzikanten te zien en horen spelen. Een mooie eerste opstap op weg naar het orkest.

Concordia is iedereen dankbaar, die is komen kijken en op welke wijze dan ook zijn bijdrage heeft geleverd aan het mogelijk maken van dit zeer geslaagde vriendenconcert.