Vijf gratis muzieklessen

Algemeen

ZETTEN - Vanaf woensdag 7 juni geeft de Scouting Zetten Band elke week vijf gratis muzieklessen! 

Tijdens deze groepslessen wordt er op een gemakkelijke manier kennis gemaakt met het muziekschrift en is er voldoende gelegenheid om allerlei instrumenten uit te proberen. Naast dat we samen veel over muziek en de instrumenten gaan leren, wordt er ook geleerd samen te werken en naar elkaar te luisteren. Het hebben van plezier staat voorop want dat motiveert volgens ons het meest. Er is geen voorkennis of instapniveau nodig om aan deze lessen deel te nemen.

Voor deze muzieklessen wordt er gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde nieuwe kunststof instrumenten. De kunststof instrumenten zijn licht van gewicht en hebben moderne kleuren. De band beschikt over trompetten, saxofoons, trombones en diverse slagwerkinstrumenten. “Lijkt je het ook leuk om deel te nemen? Je kan deelnemen vanaf 7 jaar oud. De lessen zijn op woensdagavond van 18:30 – 19:00 uur in het clubgebouw, Piersonstraat 21 te Zetten.”

“Na de groepslessen enthousiast geworden? Dan krijg je van ons drie privé-lessen op een door jou gekozen instrument. De lessen worden gegeven op een moment dat het jou en de docent uitkomt. Bespeel je al een instrument en lijkt het je leuk om eens samen met ons muziek te maken? Kom eens vrijblijvend langs. We repeteren elke woensdagavond vanaf 19:00 tot 20:45 uur.” 

De Scouting Zetten Band is een eigentijdse muziekvereniging. Naast de wekelijkse repetities zijn er ook regelmatig optredens in binnen- en buitenland. Meer informatie en opgeven via www.scoutingzettenband.nl.