Popkoor Akkoord bij Park de Bredelaar. (foto: Popkoor Akkoord)
Popkoor Akkoord bij Park de Bredelaar. (foto: Popkoor Akkoord) Foto: Popkoor Akkoord

Optreden Popkoor Akkoord bij De Bredelaar

ELST - Op zaterdag 13 mei verzorgde park De Bredelaar in Elst (deel uitmakend van park Lingezegen) de 'Beleef de Bredelaar'-dag. Popkoor Akkoord was uitgenodigd om een muzikale bijdrage aan deze dag te leveren en uiteraard heeft het koor deze uitnodiging aangenomen.

Wat was het een prachtige dag: zonovergoten, feestelijk, vol leuke en gezellige kraampjes, het was een echte happening. De leden van Popkoor Akkoord gaven vol enthousiasme een muzikale draai aan de dag. Door het brengen van onder andere nummers als Oceaan van Racoon, What a man gotta do van The Jonas Brothers, Multicolor van Son Mieux en Hotel California van The Eagles werd het publiek gedwongen te blijven staan en mee te zingen. 

"Lijkt het jou ook leuk om je bij Popkoor Akkoord aan te sluiten, dan is het goed om te weten dat er voor hoge sopranen en mannen nog plekken vrij zijn. Ga zingend de zomer in, stap over die drempel en meld je bij het bestuur van de vereniging aan om een keer langs te komen en mee te doen. Je bent van harte welkom! Voor meer kun je mailen naar popkoorakkoord@hotmail.com."