In B'tween op de korendag.
In B'tween op de korendag. Foto: Wilko Wittenberg

In B’tween zoekt koorleden

Algemeen

HERVELD - Gemengd koor In B’tween Herveld is op zoek naar koorleden, en met name op zoek naar alten. Maar andere koorleden zijn natuurlijk ook welkom. In B’tween is een gemengd koor, gemengd in de zin van jong en oud, en gemengd in de zin van dames en heren. 

“Op het moment hebben we 14 koorleden, onderverdeeld in bassen, alten en sopranen. Dirigent Jack Peperkamp begeleidt op de piano. Patrick licht toe: Wij zingen een uitgebreid repertoire. In de koormap zit naast religieuze muziek ook moderne muziek. Voor de Maria Magdalena parochie verzorgen we ongeveer een keer per maand een dienst, en hebben we af en toe een uitstapje naar een verpleeghuis. Recent hebben we een korendag gehad in Haalderen met zeven andere koren uit de regio, binnenkort hebben we nog een optreden voor een zorgcentrum in Elst.

Op het moment zijn de alten in de minderheid, waardoor het lastig is een goede balans te hebben in het koor. Daarom zoeken we vooral alten die met ons mee willen zingen. Ben ik een alt? Een alt is de laagste vrouwenstem in het koor. Wil je een  keer met ons meezingen om te kijken of het klikt en welke stem je hebt? We repeteren (bijna) elke woensdagavond van 20.15 tot ongeveer 21.30 uur in de sacrestie van de kerk Herveld. Of stuur ons even een berichtje op onze facebook Koor In  B’tween.”