Braderie, attracties, terrassen én de winkels zijn open

Hemelvaartsmarkt in Zetten met
de 'Sterkste mens van Overbetuwe'

ZETTEN – Donderdag 18 mei is iedereen welkom in het gezellige centrum van Zetten op de Hemelvaartsmarkt. Ook de lokale ondernemers pakken op een verrassende wijze uit. 

"Op diverse sfeervolle terrasjes, op en rond het Julianaplein, kunnen jullie je tegoed doen aan heerlijke vers bereide maaltijden op de barbecue, drankjes, maar ook over de markt verdeeld zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Dit onder het genot van heerlijke lounge-muziek. De kramen van de ondernemers en standhouders staan opgesteld in het centrum, goed bereikbaar voor iedereen. Voor de kinderen staan er speelattracties opgesteld. Parkeren is in heel Zetten gratis."

Allemaal mee genieten?

Dit jaar staat in het teken van bewegen, kracht en genieten. Gedurende de hele dag zijn er op het Julianaplein diverse spelen opgesteld waaraan je kan meedoen. Denk aan het vooruit trekken van een tractor, optrekken aan een shovel en een kruiwagenrace. 

Vanuit winkeliers (CMW), Ruinard Hoveniers en sportschool Living Healthy worden deze activiteiten mogelijk gemaakt. Het horeca-terras is opgebouwd naast deze activiteiten. Dus genieten! Er zijn negen prijzen te winnen. Van sportabonnementen tot cadeaubonnen. Durf jij het aan?

Zetten bruist en er is altijd iets te doen. Ontdek het centrum met zijn vele mooie winkels en gastvrijheid. Een omweg waard! De Hemelvaartsmarkt is van 11.00 tot 17.00 uur. Aansluitend is er bij Brave Hendrik een gezellig event op het Schweitzerpark tot 22:30 uur.