Afbeelding
Foto:

Brava Trading, nieuw en toch vertrouwd

DODEWAARD - Sinds 1 januari van dit jaar kunnen bedrijven die op zoek zijn naar professioneel werkplaatsgereedschap, stof/waterzuigers, haspels, bevestigingsmaterialen en pompen terecht bij Brava Trading in Dodewaard.

“We zijn nog volop in ontwikkeling”, vertelt eigenaar Cees Bos. “We richten ons op lokale bedrijven rondom Dodewaard zoals kwekerijen, agrariërs, garages, transportbedrijven en andere industrie. We merkten dat er in de regio geen bedrijf is dat bijvoorbeeld pompen kan repareren of reviseren. Zeker in het voorjaar, wanneer men bijvoorbeeld moet kunnen vertrouwen op de nachtvorstbestrijding en in de zomer met het beregenen, is het goed om een specialist in de buurt te hebben. Maar ook voor industriële pompen kunt u bij ons terecht.”

“We zijn trots op ons dealerschap van gerenommeerde merken zoals Beta Tools, Starmix, Haspeltechniek en Kärcher Professional. Brava Trading kan ook leunen op de ervaring van Foresta Trading”, vervolgt Peter van Noort . “We werken nauw samen en we delen het pand. We kunnen zo mooi gebruik maken van elkaars leveringsprogramma’s en expertise, zoals meer dan 35 jaar ervaring in de pompenwereld. Doordat we voorraad houden en een serviceafdeling hebben met een werkplaats en servicewagens, is er bij een calamiteit snel een monteur ter plaatse. Geen enkele aanvraag is ons te gek: nee is in principe geen antwoord. Snel handelen en een informele, persoonlijke aanpak: dat is onze manier van werken. We geven graag 150 procent voor onze klanten!”

Brava Trading bv, De Vlasman 20, Dodewaard