Afbeelding
Foto:

Foresta Trading, terug in Dodewaard

DODEWAARD - In de wereld van de binnenvaart is Foresta Trading een begrip. De specialist in advies, levering en service van pompen.

Naast het leveren van nieuwe pompen heeft het bedrijf ook een serviceafdeling. Ze repareren pompen uit hun eigen programma, maar ook van andere merken. Dit kan in de werkplaats maar zeker ook op locatie of aan boord. "Wanneer een schip stil ligt, kost dat de scheepseigenaar of rederij veel geld”, vertelt Cees Bos in het nieuwe pand in Dodewaard. "Bij een storing reageren we snel en zo nodig zijn onze monteurs dezelfde dag nog aan boord. Het draait om ontzorgen en afspraak is afspraak, desnoods werken we tot in de avond door.”

Foresta Trading begon zo’n 12.5 jaar geleden in Dodewaard. “Na een paar jaar in Tiel zijn we sinds een jaar weer terug in Dodewaard en dat voelt als thuiskomen.”

Foresta Trading zoekt servicemonteurs. "Technische mensen die van afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid houden zijn van harte welkom” zegt Cees. "Ons werkgebied is van de overnachtingshaven IJzendoorn, sluizen Tiel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en zelfs tot ver in Duitsland en Frankrijk. Onze monteurs reizen heel wat af om op schepen te repareren. Je werkt in interessante technische omgevingen en je komt nog eens ergens! Het is mooi en verantwoordelijk werk en je kunt je echt specialiseren. Naast het afwisselende werk doen we er alles aan om een fijne werkgever te zijn. Want bij ons kom je als medewerker niet in een bedrijf, maar bij de Foresta familie.”

Foresta Trading bv, De Vlasman 20, Dodewaard; www.foresta-trading.nl; info@foresta-trading.nl.