Op dinsdagavond 6 juni is de parcoursverkenning.(foto: Stichting Overbetuweloop)
Op dinsdagavond 6 juni is de parcoursverkenning.(foto: Stichting Overbetuweloop) Foto: Stichting Overbetuweloop

Parcoursverkenning Overbetuweloop

OVERBETUWE - Als je (fanatiek) hardloper bent, weet je misschien dat op 18 juni, op Vaderdag, in Elst de MHB Overbetuweloop wordt gelopen. De MHB-Overbetuweloop is hét hardloopevenement van de Betuwe en wordt georganiseerd door stichting Overbetuweloop en dit jaar zelfs al voor de tiende keer. Vanwege dit jubileum zijn er extra activiteiten voor het hele gezin.

Start en eindig in het gezellige centrum van Elst en loop mooie routes door Elst en door het mooie buitengebied langs de Linge. Meedoen kan met het hele gezin: er zijn verschillende gecertificeerde routes voor volwassenen en kinderen, geschikt voor elk niveau van starter tot wedstrijdloper. Voor kinderen is de Rabobank Kidsrun met afstanden van 0,5 en 1 kilometer. Voor volwassenen zijn er de gecertificeerde routes van 5 en 10 kilometer, waarbij de 10 kilometer bestaat uit twee ronden met een doorkomst door het gezellige centrum en langs het evenementenplein. 

Parcoursverkenning

Op dinsdagavond 6 juni organiseert de MHB Overbetuweloop in samenwerking met Running-Elst een parcoursverkenning voor de 5 en 10 km wedstrijd. In verschillende (snelheids)groepen worden de afstanden gerend en naderhand is er water en iets lekker voor alle hardlopers. Ook de hardlopers van de loopgroepen van Running-Elst doen hieraan mee. De parcoursverkenning is geschikt voor alle niveaus van beginner tot wedstrijdloper. Aanvang dinsdag 6 juni 19.30 uur voor het Gemeentehuis in Elst. Aanmelden info@overbetuweloop.nl

Website www.overbetuweloop.nl