Afbeelding

Westerlicht gaat weer op pad

Algemeen

ZETTEN - Commissie Westerlicht organiseert een jaarlijks busreisje voor de inwoners van Zetten en Hemmen van 65 jaar of ouder. Commissie Westerlicht is in 1931 ontstaan als initiatief van de ondernemers van Zetten. Het was direct in het eerste jaar al zo’n groot succes dat besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

De winkeliers en inwoners van Zetten droegen bij om de kosten voor de deelnemers beperkt te houden. Ook nu nog betalen winkeliers, bedrijven en particulieren in Zetten en omgeving in de vorm van donaties een groot deel van de kosten.

Twee jaar lang was het Commissie Westerlicht niet mogelijk om het reisje te organiseren. Dit was sinds het starten van dit initiatief alleen in de oorlogsjaren voorgekomen. Gelukkig is de situatie weer wat normaler geworden en kan Commissie Westerlicht dit jaar weer op weg.

Dit jaar staat er een bijzonder reisje gepland voor woensdag 7 juni. Het programma is geheim, maar zal weer volop de gelegenheid bieden om van de natuur en cultuur in Nederland te genieten en om contact met elkaar te hebben. Het reisje zal worden afgesloten met een diner. De bussen vertrekken om 10.30 uur bij de ingang van de Loohof en om 10.45 uur op het Julianaplein. Naar verwachting komen de bussen om 20.00 uur weer aan in Zetten.

“Dankzij de steun van winkeliers, bedrijven en particulieren kunnen de kosten voor de deelnemers beperkt blijven tot € 30.00. Inwoners van Zetten en Hemmen van 65 jaar of ouder en speciaal ook nieuwe deelnemers kunnen zich voor dit busreisje aanmelden bij Dik Franken (06-30409394) of Bas Ruinard (06-51195517). Meld u snel aan, want vol is vol!”, aldus Jan van Wijnbergen, Nico van Hunnik, Dik Franken, Bas Ruinard en Dirk Rang.