Zondag 11 juni is de 6e editie van de HeteRUN. HET hardloopevenement van Heteren voor jong en oud.

Algemeen

HETEREN - Zondag 11 juni is de 6e editie van de HeteRun. Hét hardloopevenement van Heteren voor jong en oud.

De HeteRun is een belangrijke wedstrijd voor de leden van vereniging De Loper die trainen op locatie Heteren. Omdat De Loper veel meer mensen kennis willen laten maken met de voordelen van trainen in een groep onder professionele begeleiding, bieden ze nu een 6-weekse Run to the Start aan om je klaar te stomen voor de HeteRun.
Uiteraard ben je ook welkom als je niet deel gaat nemen aan deze wedstrijd, maar gewoon eens wil ondervinden hoe gezellig het lopen bij de vereniging is.

“Ben jij toe aan professionele begeleiding en kun je al ongeveer 5 km hardlopen in een rustig tempo? Schrijf je in en kom gezellig meetrainen met de groep. https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/20748-run-to-the-start-heterun-2023/

De groep bestaat al uit hardlopers van verschillende niveaus, de trainer richt de trainingen zo in, dat iedereen mee kan komen. Wil je meer informatie over de vereniging, kijk dan op de site van De Loper! https://www.ikbendeloper.nl/.”

Inschrijven met korting voor de HeteRun

Schrijf je snel in om te profiteren van de korting bij de voorinschrijving. De KidsRun van 500 of 1000 meter, de 5 en 10 kilometer door de uiterwaarden of de wandeling van 3 kilometer. De korting kan oplopen tot wel zeven euro per persoon. 

Vrijwilligers gezocht

Voor de zesde editie zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen. Heeft u een aantal uur beschikbaar op zondag 11 juni en wilt u graag onderdeel uitmaken van het enthousiaste team dat de loop mogelijk maakt?
Aanmelden als vrijwilliger kan via: https://www.heterun.nl/aanmelden-als-vrijwilliger/.