Nocturne spelers. (foto: Nocturne)
Nocturne spelers. (foto: Nocturne) Foto: Nocturne

Toneelvoorstelling in ’t Knooppunt Valburg

VALBURG - Zondag 11 juni om 14.00 uur speelt Theatergroep Nocturne uit Nijmegen de productie 'Water in je oren'.

Wanneer horen niet hetzelfde is als luisteren… alsof er water in je oren zit. "We volgen verschillende personages, zoals het echtpaar Hans en Ans die verzeild zijn geraakt in de sleur van hun relatie.  Hun onmacht om er toch nog iets van te maken leidt vaak tot hilarische situaties. Wendy die alleen haar poes Tommy heeft, Karel, die zijn vrouw mist, Johan met zijn zorgrobot, Peter die graag ‘Animal Planet’ kijkt en Sonja naar wie niemand echt luistert."

Eenzaamheid bestaat in allerlei vormen: binnen een relatie, binnen een groep mensen, als je de liefde van je leven verliest, of je kat. Soms sluipt het erin zonder dat je het door hebt, soms hakt het erin zonder dat je er iets aan kunt doen. Veel bekenden om je heen en nauwelijks iemand die je echt lijkt te horen en te zien. Het verhaal vertelt zich filmisch, met snel wisselende tableaus en locaties, waarbij de acteurs meerdere rollen spelen. (Tekst: Noralie Jansen, regie: Noralie jansen en Simon Versteeg,)

Reserveren voor ‘Water in je oren’: tickets à 7,50 euro inclusief kopje koffie of thee te bestellen bij: e-mail: ticket@knooppuntvalburg.nl; betaling bij binnenkomst: contant of pin.