Het koor Brillo-stijl. (foto: @gospelkoordesire.nl)
Het koor Brillo-stijl. (foto: @gospelkoordesire.nl) Foto: @gospelkoordesire.nl

Gospelkoor Desire houdt open repetitie

NIJMEGEN - Gospelkoor Desire is een ongedwongen, gezellige groep van enthousiaste zangers. Trots op wat ze doen en zich inzetten om samen iets moois te creëren. De sfeer is informeel en open met ruimte voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Ons repertoire is zeer divers: van mooie, meeslepende nummers tot swingende gospelrock en -soul.

Of je nu een ervaren zanger bent of net begint met zingen, ons gospelkoor verwelkomt jou met open armen. Onder leiding van onze ervaren dirigent en stemcoach Bert Weijdema ontwikkel je je stem en zing je de mooiste gospelnummers. Vooral onze bassen en tenoren kunnen versterking gebruiken. Ook andere stemmen zijn welkom, maar bij grote interesse kan het zijn dat je even moet wachten voor je kan beginnen.

Gospel moet je 
voelen en beleven

Gospel combineert een unieke mix van muziekstijlen en tradities. Ze is ontstaan uit een mix van Afrikaanse ritmes en melodieën, Europese hymnes, de blues en soul en deze samensmelting heeft geleid tot een muziekstijl die zowel krachtig als toegankelijk is.Gospel heeft de kracht om mensen samen te brengen en te verbinden ongeacht hun achtergrond, geloof of cultuur en schept een sfeer van saamhorigheid en harmonie. De teksten en melodieën zijn doordrenkt met betekenis en kunnen diep resoneren. Het is een muziekstijl die vreugde, hoop en inspiratie biedt.

Repetities:

woensdagavond 20:00 - 22:00, Heijendaal, Sint Elisabethshof 201. De open repetitie is hier ook. Alle informatie op: www.gospelkoordesire.nl. Voor de open repetitie contact opnemen met: meezingen@gospelkoordesire.nl of WhatsApp naar Klaartje 06-22917888.