Spring, swing and Sing mee met Concordia Driel!

Algemeen

DRIEL - Het voorjaar hangt in de lucht en langzaam komen de eerste zonnestralen die heerlijk warm aanvoelen. Na twee edities in het najaar heeft Concordia Driel er dit jaar voor gekozen om het jaarconcert weer in de lente te laten plaatsvinden. En wel op zaterdagavond 13 mei.

Ook deze keer zullen we gebruikmaken van de gymzaal in de Oldenburg in Driel, die we voor de gelegenheid omtoveren tot heuse concertzaal. De bezoeker wordt getrakteerd op een afwisselend repertoire van muziekstukken. En hoort bekende klanken van Abba en Morricone, maar men wordt  ook meegenomen naar het zonovergoten Brazilië. Zo kan men vast een voorproefje nemen op de zomer! “Tevens bent u getuige van het muzikale debuut van een grote groep van onze nieuwste (jeugd)leden. Sinds de Concordia Doet dag in oktober 2022 heeft Concordia 21 jeugdleden in opleiding. Een resultaat waar wij zeer trots op zijn!”

“Komt u ook mee springen, swingen en zingen? De Oldenburg in Driel is 13 mei geopend vanaf 19.30 en het concert start om 20.00. Dit jaar vragen wij een kleine toegangsprijs als tegemoetkoming aan de stijgende kosten voor onze vereniging. Entree bedraagt 3,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis.”