Gratis Muziekworkshops voor jongeren

ELST - In samenwerking met de gemeente Overbetuwe, Forte Jongerenwerk en Cultuur Oost organiseert Theater De KiK muziekworkshops voor middelbare scholieren in de Overbetuwe. De workshops zijn gratis en duren anderhalf uur; je krijgt les van professionele bandcoaches.

Bespeel je een instrument of vind je het leuk om te zingen én lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Dan is deze muziekworkshop iets voor jou! Onder leiding van professionele bandcoaches studeer je samen een of meerdere nummers in. De workshops zijn gratis en bedoeld voor leerlingen van klas 1 - 6 van de middelbare scholen in Overbetuwe én voor leerlingen van klas 1 - 6 die in Overbetuwe wonen en buiten Overbetuwe op school zitten.

De workshops worden gehouden op vrijdag 12, 19 en 26 mei en 2 juni vanaf 20:00 uur en duren 1,5 uur. Je kunt je nu alvast opgeven voor de workshops op 12 en/of 19 mei. Speel je al in een band, dan kunnen jouw bandleden zich individueel opgeven en kunnen jullie samenspelen tijdens de workshop.
Een plaats in de workshop reserveren kan tot 30 april via de website www.theaterdekik.nl, maar wees er snel bij.