Een gezellige bridge middag.
Een gezellige bridge middag.

50-jarig jubileum Bridgeclub Klavertje Elf.

Algemeen

ZETTEN - Bridgeclub Klavertje Elf uit Zetten opgericht op 10 januari 1963 vierde op 15 april haar 50-jarig jubileum. De dag werd begonnen met een gezellige drive met leden en oud-leden. 

In zijn jubileum speech stond voorzitter Henk van Ballegoijen even stil bij de ontwikkeling van de club de afgelopen vijftig jaar. Wel was het jammer, dat Wim Schouten, één van de oprichters van de club wegens ziekte niet aanwezig kon zijn.

Voorts stond hij nog stil bij de lange en prettige samenwerking met De Wanmolen die al meer dan 30 jaar duurt.  Benieuwd is hij ook hoe het ontwerp van de nieuwe Wanmolen gaat worden en vooral of er straks weer een plaats is voor Klavertje Elf. Wel staat de club voor een mooie uitdaging om het leden aantal op peil te houden of uit te breiden. 

Na deze gesproken woorden was er een voortreffelijk koud en warmbuffet voor de leden en de complimenten hiervoor waren dan ook voor De Wanmolen op zijn plaats.

Tenslotte had het bestuur voor alle aanwezigen een cadeautje in de vorm van een speciaal ontworpen set speelkaarten met ‘50 jaar Klavertje Elf’.