Mannenkoor 'De Heeren van de Ommelanden'.
Mannenkoor 'De Heeren van de Ommelanden'. Foto: Lustrumcommissie EBC

60-jarig jubileum Elster Bridgeclub

Algemeen

ELST - Opgericht op 25 april 1963 vierde de Elster Bridgeclub zaterdag 15 april haar 60-jarig bestaan. 

De lustrumcommissie had voor de 76 leden die uiteindelijk de presence gaven, een gevarieerd programma opgesteld. Na ontvangst met koffie en een heerlijk stuk appeltaart werd er begonnen met de eerste drie ronden van een individueel scrabble-bridgetoernooi. De deelnemers konden per spel een letter verdienen waarmee een steeds langer wordt moest worden gevormd. Gezelligheid was troef.

Voor de overheerlijke lunch werden de deelnemers ook nog getrakteerd op ‘Supertolle Jodelworkshop’, gegeven door Marjolein. 
Na de pauze werden er nog drie ronden van drie spellen gebridged en werden er heerlijke hapjes geserveerd. Het geheel werd in sfeer afgesloten door het Elster Mannenkoor ‘De Heeren van de Ommelanden’, dat een aantal prachtige liederen ten gehore bracht.

Het individuele toernooi werd gewonnen door Ellen Lijklema met een score van 67.08%, gevolgd door Ton Brouwer met 63.81% en Gonny van Meeteren op de derde plaats met 63.09%. De volledige uitslag staat op de website van de Elster Bridgeclub.

EBC speelt op maandag,-dinsdag- en donderdagavond in zalencentrum Onder de Toren te Elst. Als u interesse heeft om een keer sfeer te proeven, kunt u zich aanmelden bij de secretaris: ebs.secretariaat@gmail.com; 0631337070.