De gasten van de Zonnebloem genoten samen van het lentefeest.
De gasten van de Zonnebloem genoten samen van het lentefeest. Foto: Nellie Janssen

Lentefeest in Oosterhout met de Zonnebloem

Algemeen

OOSTERHOUT - In De Schakel in Oosterhout is op 11 april door de afdelingen Oosterhout en Zetten-Hemmen-Randwijk een lentefeest georganiseerd. Beide afdelingen bestaan dit jaar precies 30 jaar, dat was de aanleiding om met elkaar samen te werken. Het lentefeest is gesponsord door de onlangs opgeheven Oost Betuwse Uitdaging.

De gasten en vrijwilligers uit Zetten, Hemmen en Randwijk kwamen per touringcar naar Oosterhout. Daar werden ze samen met de gasten uit Oosterhout gastvrij verwelkomd met een kopje koffie of thee met een Zettenaartje. Daarna was een optreden van zanger-entertainer Rogier van Okido Entertainment, die liedjes zong uit de jaren 50-70. Tussendoor vertelde Rogier hoe het ook weer ging in die jaren. Onder andere over de beginjaren van de televisie. Veel mensen konden zich dat nog goed herinneren! Daarna kwam Michel van Grinsven met een show. Liedjes, goocheltrucs en buikspreken, ook daar genoten de mensen van! Er werden drankjes geserveerd met warme hapjes door de vrijwilligers. De gasten van de Zonnebloem hadden het goed naar hun zin! 

De Zonnebloem Zetten-Hemmen-Randwijk wil graag met de gasten van de Zonnebloem een dagje naar de Pannekoekenboerderij. “Draagt u de Zonnebloem Zetten-Hemmen-Randwijk een warm hart toe? Dan kunt u de cheque van Overbetuwedoet die u onlangs heeft ontvangen gebruiken voor een gift aan de Zonnebloem. Deze kunt u inleveren op Weegbree 42 en Nansenstraat 5 in Zetten. De code kan ook via de website gebruikt worden om te doneren.”

Voor meer informatie over het werk van de Zonnebloem in de plaatsen Zetten, Hemmen en Randwijk: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl tel. 0488-454931