Benefietwedstrijd ter na-
gedachtenis aan Jesper Jansen

VALBURG - Op 29 april speelt het eerste elftal van Elistha de thuiswedstrijd tegen Valburg 1. Dit is een wedstrijd voor de competitie, maar tevens een benefietwedstrijd om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum. 

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Pas en de aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. Voor alle toeschouwers boven de 16 jaar bedraagt de eenmalige toegangsprijs vijf euro.
Jesper Jansen is als kabouter lid geworden van onze vereniging en doorliep alle jeugdteams. De laatste seizoenen speelde Jesper in onze JO19. In februari hebben wij afscheid moeten nemen van onze Jesper, die zijn eigen ongelijke wedstrijd niet heeft kunnen winnen. Daarom speelt ons eerste elftal op zaterdag 29 april een benefietwedstrijd om geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum!

Jesper heeft in de jaren dat hij ziek was altijd zoveel mogelijk gevoetbald en is waar mogelijk altijd in beweging gebleven. Naast Elistha en de Fysio thuis zorgde het team van Maximaal Bewegen van het Prinses Maxima Centrum ervoor dat hij ook op de kamer zo lang mogelijk in beweging bleef en hij haalde daar veel plezier uit. Het geld dat wordt gedoneerd zal besteed worden aan sportactiviteiten binnen het Prinses Maxima Centrum omdat bewegen zo enorm belangrijk is!
Voorafgaande aan de wedstrijd wordt een voorwedstrijd gespeeld tussen JO7/JO8 teams van de beide verenigingen.

Zie verder op: www.maximaalinactie.nl/fundraisers/sc-elistha.