Koningsdag voor jong én oud in Herveld

HERVELD - Het Dorpsplein in Herveld kleurt tijdens Koningsdag weer oranje. Oranjevereniging Herveld-Andelst-Wolferen-Loenen heeft de hele dag activiteiten georganiseerd voor jong én oud. Hieronder staat het programma. 

10.30 - 11.00 uur: Fietsroute
Kom met je versierde fiets naar het plein en rijd een ronde langs de jury. Wie heeft de mooist versierde fiets? Omstreeks 11.00 uur zal de prijsuitreiking zijn.

11.30-12.30 uur: Colorrun
Net als vorig jaar oraniseren we samen met Base Lifestyle een feestelijke Colorrun. Trek je witste kleren aan en ren langs de verschillende strooizones. We gaan gekleurd de finish over! Je kunt je vooraf online inschrijven via www.baselifestyle.nl/color-run. Dan zorgen wij voor vrolijk en veilig kleurenpoeder én een feestelijke run! Via de link is meer informatie te vinden over de activiteit.

Vanaf 13.00 uur: Kleedjesmarkt
Ruim je zolder of garage op en zoek je speelgoed uit. Kom met een kleedje naar het plein en geef je spullen een tweede leven.

Vanaf 13.30 uur: Koningsschieten
Vanaf 13.00 uur kunnen de volwassenen zich weer inschrijven voor het Koningsschieten. Wie gaat er dit jaar met de grote beker én de eer vandoor? Om 13.30 uur wordt het eerste schot gelost door onze sponsor De Posthoorn. Voor het Kinderkoningsschieten zijn er geen inschrijvingen nodig. Vanaf 13.30 uur wordt er (per leeftijdscategorie) gestreden wie de beste schutter is.

Voor de Colorrun zijn veel lokale bedrijven bereid gevonden om deze run mogelijk te maken.