Op de foto: van links naar rechts: Seth van der Zee, Loek van Wijk, Nikay Peters, Alexander van der Kuit, Robbert Sardjoe, Ruben Schilstra, Roan Tobben, Mike Wijlhuizen, Simon Remmerts en Iris Liu.
Op de foto: van links naar rechts: Seth van der Zee, Loek van Wijk, Nikay Peters, Alexander van der Kuit, Robbert Sardjoe, Ruben Schilstra, Roan Tobben, Mike Wijlhuizen, Simon Remmerts en Iris Liu. Foto: Basketball Vereniging Unlimited Elst

Basketball Vereniging Unlimited U14-team

ELST – Het tweede U14-team van Basketball Vereniging Unlimited heeft 16 april in sporthal De Kooi in Bemmel een klinkende overwinning behaald op hun leeftijdsgenoten van de Arnhem Eagles.

Met een indrukwekkende eindscore van 60-13 was het team onder leiding van trainer Robbert Sardjoe te sterk voor de tegenstander en sleepte daarmee het kampioenschap van het seizoen 2023 in de wacht.
De spelers van het U14-team van Basketball Vereniging Unlimited toonden vanaf het begin van de wedstrijd een sterke teamgeest en uitstekend samenspel. Dankzij een solide verdediging en aanvallende strategie wist het team hun voorsprong gedurende de hele wedstrijd vast te houden en verder uit te bouwen.

Trainer Robbert Sardjoe is uiteraard zeer tevreden met de prestaties van zijn team en de behaalde titel. “Het harde werk en de toewijding van de spelers hebben zich uitbetaald in dit kampioenschap. We zijn ontzettend trots op wat het team en kijken uit naar de uitdagingen die ons te wachten staan in het komende seizoen.”

Na de wedstrijd vierde het U14-team samen met hun trainers, begeleiders en supporters het kampioenschap op feestelijke wijze. Ter afsluiting van deze succesvolle dag trakteerde de vereniging iedereen op friet, frikandellen en frisdrank, waarmee het kampioenschap op een gezellige en smakelijke manier werd gevierd.