De leden van Sjoelclub De Schuivertjes in Elst. (foto: Paul Lapian)
De leden van Sjoelclub De Schuivertjes in Elst. (foto: Paul Lapian) Foto: Paul Lapian

Sjoelclub De Schuivertjes op zoek naar nieuwe leden

Algemeen

ELST – Wie kent het niet: sjoelen. Een van Nederlands gezelligste gezelschapsspel wordt iedere donderdagmiddag met passie bedreven in Zalencentrum Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst. En wel door dames vanaf zeventig jaar.

Leden van Sjoelclub De Schuivertjes spelen iedere donderdagmiddag hun onderlinge wedstrijden. Het jongste lid van dit gezelschap is 74 jaar en de oudste heeft de respectabele leeftijd van 95 jaar.

,,Wij hebben een gezellige sjoelclub”, geeft Ineke Agterberg aan. ,,Maar, wij zouden toch het wel fijn vinden als we nieuwe leden mogen verwelkomen. Dus iedereen vanaf zestig jaar is van harte welkom om bij ons te komen spelen. We hebben ongeveer twaalf leden, allemaal dames. Als een heer zich bij ons aandient, dan wordt hij bij ons op handen gedragen. Figuurlijk dan, hè”, zegt Agterberg. 

Zij vervolgt: ,,Wij spelen iedere donderdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur in een van de zalen van Onder de Toren. Wie interesse heeft kan op die donderdagmiddag gerust een keer binnenlopen.” 

Voor informatie kan contact opgenomen worden met Ineke Agterberg, 0481-377864 of via 06-31513805.