.Zwemmers ZVO. (foto: Mats van der Rijst)
.Zwemmers ZVO. (foto: Mats van der Rijst) Foto: Mats van der Rijst

Meerkamp ZwemVereniging Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - Zaterdag 1 april was alweer het vierde en laatste deel van de Meerkamp in Winterwijk. Van ZVO deden er 14 zwemmers mee. Samen waren zij goed voor 16 nieuwe persoonlijke records. De grootste verbetering deze middag was voor Roos Hoogakker op de 50m rugslag.

Roos zwom ook de meeste persoonlijke records, wel drie. Op de 50m en 100m vrije slag en op de 50m rugslag. Twee persoonlijke records zijn er gezwommen door Sofie Bulsink en Isis Lamers, op de 50m vrije slag en 50m rugslag en Joost Pollmann, op de 100m rugslag en 100m schoolslag.
Eén persoonlijk records was er voor Nour Habib, op de 50m vlinderslag, Evi Hoogakker, Tygo Spaan en Emma Kronenburg, op de 50m vrije slag, Luca Leerentveld, op de 50m rugslag, Odo McCarthy, op de 100m vlinderslag en Thomas Natte, op de 100m rugslag.

Aan het eind van deze wedstrijd werden er medailles uitgereikt, een gouden medaille was er voor Luca, op de 50m vrije slag en 50m rugslag. Een zilveren medaille was voor Emma en Tygo, op de 50m vrije slag. Een bronzen medaille was er voor Tygo, op de 50m rugslag en Roos op de 50m vrije slag.