Shantykoor Alle Hens Overbetuwe. (eigen foto)
Shantykoor Alle Hens Overbetuwe. (eigen foto) Foto: Eigen fotograaf

Oranjeconcert in De Oldenburg Driel

DRIEL - Op woensdagavond 26 april (dag voor Koningsdag) houdt het shantykoor Alle Hens haar traditionele Oranjeconcert in de grote zaal van zalencentrum De Oldenburg in Driel.

De professionele dirigent Yolanda Brouwer heeft in samenspraak met het 50 leden tellend koor, zoals vanouds een zeer gevarieerd programma samengesteld. Het koor heeft met name in de uitvoering van haar repertoire het laatste jaar een flinke groei doorgemaakt. Nieuwe solisten zijn opgestaan en het koor straalt in haar optreden heel veel enthousiasme uit. 

Nederlandse shanty's (waaronder nieuwe) en zeemansliederen worden afgewisseld door Engelse, Ierse en Duitse liederen, die gelieerd zijn aan de eeuwen oude zeevaart.
De aanvang van het programma is om 19.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur voor het publiek open. De entree voor deze avond bedraagt tien euro, dat is inclusief een pauzedrankje.

Kaarten zijn te bestellen via leden van het koor of kunnen gereserveerd worden via het mailadres van Alle Hens (shantykoorallehens7@gmail.com). Voor Ankerleden en genodigden zijn speciale plaatsen gereserveerd. Verder is het principe: vol is vol!