Zanger/gitarist Janss&! is een van de acts op vrijdag 21 april bij Onder de Toren Live.
Zanger/gitarist Janss&! is een van de acts op vrijdag 21 april bij Onder de Toren Live. Foto: PR

Gevarieerde muziek bij Onder de Toren Live

Algemeen

ELST – Na het spetterend optreden van met name William Smulders en Lieke Grey is vrijdag 21 april vanaf 20:00 uur de aandacht gericht op een drietal muziekacts bij Onder de Toren Live. Het muziekevenement vindt plaats in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst.

 De drie acts geven een gevarieerd programma ten gehore. Allereerst is dat zanger/gitarist Janss&!,  die in zijn eentje de zaal vermaakt met zijn warm Amerikaans klinkende stem plus goede muziek.

Het tweede optreden wordt verzorgd door de formatie Sizzle Station. Deze band is ontstaan uit het Zinder Podium-project in Tiel. Sizzle Station brengt nummers van onder anderen ACDC, ZZ Top, Black Crows en U2 ten gehore.

De formatie Low Key is terug op veler verzoek. Met hun metal rockmuziek wisten ze vorige maand veel bezoekers te bewegen tot meezingen. Dat gaat op vrijdag 21 april ongetwijfeld opnieuw gebeuren.

Gratis

“Het wordt wederom een mooie avond en er is op muzikaal gebied opnieuw voor elk wat wils te genieten”, laat medeorganisator Tom Kreijne weten. “Iedereen is welkom, want zoals gewoonlijk is deze avond helemaal gratis toegankelijk”, aldus Kreijne.

Solisten, duo’s of bands die willen aanmelden voor een optreden bij Onder de Toren Live, kunnen dat doen via: 06-33028250. (Zalencentrum Onder de Toren beschikt over een eigen parkeergelegenheid.)