Afbeelding
Foto:

Centrummanagement Elst vervult kerstwens

ELST - De kerstwens betrof een bezoek aan het Awkwartmuseum te Elst. Deze was opgehangen in de kerstboom aan het Werenfriedplein in het centrum van Elst afgelopen kerst. 

Vrijdag 24 maart zijn de jongeren van het ouderinitiatief Bij Ons Thuis naar het Awkwart museum in Elst geweest. Zij hebben een overgetelijke middag gehad en de experience samen beleefd. Dit samenzijn zorgt voor het verstevigen van de relatie met elkaar om uiteindelijk met veel plezier ook samen onder een dak te kunnen wonen. 

Ouders en bestuursleden van Bij Ons Thuis besteden veel tijd aan de jongeren, die allemaal een verstandelijke beperking hebben. Dit doen zij met veel plezier en toewijding. Het initiatief is blij met de support vanuit het bedrijfsleven en is ook op zoek naar investeerders om dit initiatief te realiseren. Er is immers best veel geld voor nodig. 

"Net als in het museum draait elke experience om de beleving ervan en het mooie aan onze jongeren is dat zij juist de beleving erg belangrijk vinden. Dit is te zien op de foto's en video op de facebookpagina van Bij Ons Thuis. Wij allen: ouders, bestuur en jongeren willen het Centrummanagement bedanken voor deze onvergetelijke middag en de voorjaarskerstbeleving en dat het maar gauw weer kerst mag zijn."