Popkoor Akkoord
Popkoor Akkoord Foto: eigen foto

Op de koffie bij Popkoor Akkoord

Algemeen

OVERBETUWE - Woensdagavond 29 maart organiseerde Popkoor Akkoord uit de gemeente Overbetuwe voor het eerst “Op de koffie bij Akkoord”. De avond was bedoeld voor de donateurs van de vereniging, voor familie, vrienden en bekenden, oud-leden en iedereen die Akkoord een warm hart toedraagt of die er misschien over nadenkt om lid te worden van het popkoor.

Het popkoor was blij verrast door het grote aantal belangstellenden (50 – 60 personen). dat die avond aanwezig waren. De avond werd met een kort woordje geopend door de voorzitter van Popkoor Akkoord, waarna de bezoekers konden genieten van een enthousiast en spetterend optreden van het koor.

Tijdens de pauze was het tijd voor koffie en thee en konden de gasten iets lekkers uitkiezen uit de door de leden speciaal voor deze avond gebakken lekkernijen. Na de pauze werden de gasten even uit hun comfortzone gehaald, doordat zij tot hun verbazing door dirigent Kim de Fuijk werden aangespoord tot het meedoen aan inzingoefeningen in canon-vorm.
Ook kregen de aanwezigen een mini-lesje in ‘body-percussie’, wat tot grote hilariteit leidde. De avond werd vervolgd met een soort ‘open repetitie’, waarbij de bezoekers konden meemaken hoe de leden van Popkoor Akkoord gezamenlijk hun nummers instuderen. Kortgezegd: zowel de bezoekers als de koorleden en de dirigent hebben genoten van een hele mooie avond.