Reiger met ontbijt.
Reiger met ontbijt. Foto: Herman Hendriks

Natuurwandeling bij strandpark Slijk-Ewijk

Algemeen

SLIJK-EWIJK - Op woensdag 12 april om 10:00 uur verzorgt IVN RijnWaal in samenwerking met gezondheidscentrum ONS in Oosterhout een circa twee uur durende natuurwandeling bij Strandpark Slijk-Ewijk. De excursie start vanaf Parkeerplaats Valburgseweg 22 in Slijk-Ewijk en wordt geleid door de natuurgidsen Gijsbert Peelen mobiel 0610864179 en Annelies Stokkel-Roelofs mobiel 0640945401

De natuurgidsen van IVN RijnWaal nodigen iedereen graag uit om deel te nemen aan een ontspannende en inspirerende natuurwandeling bij Strandpark Slijk-Ewijk. “Tijdens deze wandeling zullen we samen genieten van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl we langs de oevers van de plas lopen en genieten van de prachtige omgeving. We zullen de tijd nemen om de flora en fauna te observeren en te bespreken en misschien zelfs enkele interessante vogels te spotten.

Of je nu een fervent natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en ontspannende activiteit in de buitenlucht.” Deze wandeling is voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Denk aan waterdichte schoenen of laarzen en vergeet uw verrekijker niet.
Deelname is op eigen risico. Meedoen is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van de organisatie wordt op prijs gesteld. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk.
Meer informatie over IVN RijnWaal staat op www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal.