Gezellig samen bezig zijn.
Gezellig samen bezig zijn. Foto: Ria van de Berg

Vrouwen van NU Midden-Betuwe zijn actief, gezellig en altijd bezig!

Algemeen

HERVELD - 22 maart was er wéér een activiteitenavond van Vrouwen van NU Midden-Betuwe. Deze avond werd gehouden in De Hoendrik in Herveld. Ditmaal mochten we kijken bij elkaar in de ‘keuken’. Een zeer geslaagde avond met een prima opkomst. 

Een aantal introducees kwam gezellig mee en sommigen werden na afloop meteen lid. “Onze afdeling van VvN heeft meerdere subgroepen. Zo is er een: zangkoor, diverse tuingroepen, een creadoe groep, een leeskring, een fiets- en bridgeclub en een handwerkclub. Dus voor ieder wat wils.”

Maandelijks of vaker komen de leden bij elkaar voor een gezellige of leerzame activiteit. Het motto van de vereniging is dan ook ‘Samen Ontmoeten’. “In deze tijd waarbij het ledental van veel verenigingen terugloopt is daar bij onze afdeling niets van te merken. Ons ledental is inmiddels boven de 100! Ben je oud of jong Vrouwen van NU is niet aan leeftijd gebonden.”

De eerst volgende avond is op dinsdag 25 april in De Hoendrik in Herveld. “Deze avond komen verhalenvertellers Edgar en Jan ons verrassen met een ‘Bezielend’ verhaal. Heb je belangstelling en wil je meer weten over onze afdeling Vrouwen van NU neem dan contact op met onze secretaris Lies Janssen-Isken, telefoonnummer: 06-23772609 of per email vrouwenvannu.mn@gmail.com.”