Voucher voor Oranjevereniging Zetten-Hemmen?

Algemeen

ZETTEN - Binnenkort ontvangen alle bewoners per huishouden de ‘Overbetuwe Doe’t-voucher. Er zijn weer geweldige initiatieven die door deze voucher mogelijk worden gemaakt.

“Uiteraard zijn wij hierin niet de enige, dat geeft ook niet, zolang de vouchers maar worden gebruikt! Het is zo jammer als we constateren dat de voucher ongeopend in de papierbak verdwijnt, terwijl dit prachtige initiatief van onze gemeente, dan zijn doel voorbij gaat. Het namelijk mogelijk maken om initiatieven waar geen budget voor wordt vrijgemaakt te kunnen realiseren.”

“Op de laatste zaterdag van de zomervakantie 26 augustus, organiseren we voor alle basisschoolkinderen een Kinderspelmiddag op het HPC terrein. Dit is inmiddels al twee keer eerder georganiseerd met groot succes. Ons budget is niet toereikend, daarom willen we u vragen de voucher aan ons te schenken.
Uw bijdrage maakt het mogelijk dat alle kinderen uit Zetten en Hemmen een geweldige middag beleven! Dat gunt u de kinderen toch ook?! U kunt uw voucher ook in de brievenbus van een van onze bestuursleden doen.

Voor meer informatie: www.oranjeverenigingzetten-hemmen.nl of Facebook en voor vragen kunt u mailen naar info@oranjeverenigingzetten-hemmen.nl.”