Tijdens de start Achter 't Hofke. (foto: Wilko Wittenberg)
Tijdens de start Achter 't Hofke. (foto: Wilko Wittenberg) Foto: Wilko Wittenberg.

Wandelgroep Get 2gether zoekt meelopers

Algemeen

HERVELD/ANDELST -  In de voorjaarszon hebben 25 wandelaars afgelopen vrijdag deelgenomen aan de wandeling van Get 2gether. De groep bestaat uit beginnende en ervaren wandelaars afkomstig uit Herveld, Andelst en omstreken. Tijdens de koffie na afloop worden ervaringen uitgewisseld en afgesproken om bekende aan te sporen tot deelname. Ook worden er vriendschappen gesloten.

Vrijdag 31 maart gaan de wandelaars weer in de omgeving wandelen. De groep gaat nu vaker middels carpoolen, op locatie om een andere omgeving bijvoorbeeld een klompenpad wandelen. De start is altijd om 9:30 uur vanuit de Stube van Minicamping Achter ‘t Hofke aan de Tielsestraat 133 in Herveld, naast Watergoed. Vanaf 9:15 uur is men welkom. De kosten zijn 4,00 euro per persoon. 

Daarvoor krijgt de deelnemer begeleiding tijdens de wandeling, een afwisselende route en een opkikkertje met wat hartigs onderweg en koffie, thee met wat lekkers bij terugkomst. De gezamenlijke wandeling is iedere vrijdagochtend in de oneven weken. Aanmelden is niet nodig. 

Verder sluiten de wandelaars 21 april aan tijdens de Sunset March in Nijmegen. Na de groet bij het Waalcrossing monument aan de Oosterhoutsedijk wandelt de groep nog zo’n 8 kilometer verder en 12 mei gaat de groep met de niet mobiele mensen van de Andalhof een wandeling van 2,5 kilometer maken. De bedoeling is de mensen in een rolstoel voort te duwen, zodat zij van de prachtige omgeving kunnen genieten. Hiermee hebben ook zij de kans om even uit het isolement te geraken.
Hier zoeken zij nog vrijwilligers voor. In het weekend van 15, 16 en 17 september vertrekt de groep voor een gezellig (wandel)weekend naar Drenthe. U ziet, genoeg op de agenda voor 2023. Voor meer info aanmelding e.o. deelname kunt u contact opnemen met Wilko op 618194595. (Wandelgroep Get 2gether, waar wandelen de hoofdzaak is).