Afbeelding
Foto:

SJOC-Avondvierdaagse Herveld-Andelst
viert dit jaar 50-jarig jubileum

HERVELD - Zoals u waarschijnlijk al wel weet, viert de SJOC-Avondvierdaagse Herveld-Andelst dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Voor ons dus een heel bijzonder jaar. 

"Wij als bestuur van de SJOC-Avondvierdaagse willen dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en hebben dan ook een heel mooi wandel- en feestprogramma in elkaar gezet.
Wij zouden het fantastisch vinden als er zich dit jaar een record aantal wandelaars inschrijft, want hoe mooi is het om massaal door onze prachtige Betuwe te wandelen en elke avond af te sluiten met een feestje. Dus schrijf vooral in voor deze jubileumweek, individueel of als groep, dat maakt allemaal niet uit. Laat zien dat jullie de SJOC-Avondvierdaagse een warm hart toedragen."

De SJOC-Avondvierdaagse feestweek zal plaatsvinden in de week van 29 mei tot en met 3 juni; de wandelavonden zijn 30 mei tot en met 2 juni. In verband met de te verwachten drukte, op 2e Pinksterdag en de eerste wandeldag 30 mei, raden wij u aan om vooral gebruik te maken van onze voorinschrijfavonden, deze zijn op dinsdag 9 mei en dinsdag 23 mei van 19.00 tot 20.30 uur in dorpshuis De Hoendrik aan het Dorpsplein in Herveld. 

"Wij verzoeken groepen om alleen gebruik te maken van de inschrijving op 9 mei. Vanaf 1 april kan er ook online ingeschreven worden op www.sjoc-avondvierdaagse.nl, u betaalt dan wel 0,50 euro administratiekosten, het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro per persoon."