Het is muisstil als de nummers van de bingo opgelezen worden in de Loohof in Zetten. (foto: Kitty Arends)
Het is muisstil als de nummers van de bingo opgelezen worden in de Loohof in Zetten. (foto: Kitty Arends) Foto: Kitty Arends

Gezellige bingo met de Zonnebloem

ZETTEN - In De Loohof in Zetten is op 15 maart een gezellige bingo georganiseerd door de afdeling Zetten-Hemmen-Randwijk van de nationale vereniging de Zonnebloem.  

De deelnemers werden ontvangen met een kopje koffie of thee met een plakje cake. Het was muisstil als Stien op den Brouw de nummers van de bingo oplas. Behalve als er iemand ‘Bingo’ riep, dan werd er een prijsje naar de gelukkige winnaar gebracht.
Tussendoor hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem de gasten verwend met drankjes en hapjes. Na afloop werd er nog gezellig nagepraat. En wie vond dat hij of zij te veel prijsjes had gewonnen, verdeelde deze onder de minder gelukkige deelnemers. De deelnemers hadden het goed naar hun zin!

Op 11 april gaan de gasten van de Zonnebloem met de bus naar Oosterhout. Zowel de afdeling Zetten-Hemmen-Randwijk als de afdeling Oosterhout bestaan namelijk dit jaar 30 jaar. Dat wordt gevierd met een gezamenlijke bijeenkomst!

"Draagt u de Zonnebloem een warm hart toe? Dan kunt u de cheque die u binnenkort weer ontvangt gebruiken voor een gift aan de Zonnebloem voor een volgende activiteit. Deze kunt u inleveren op Weegbree 42 (de nieuwe wijk bij het Witte Huis) en Nansenstraat 5 in Zetten. De code kan ook via de website gebruikt worden om te doneren.

Voor meer informatie over het werk van de Zonnebloem in de plaatsen Zetten, Hemmen en Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl, 0488-454931."