Teenageparty in Theater De KiK


ELST - Chillen, fotohoek, lekkere muziek en goede sfeer. Niks te doen in Elst en zin in een feestje? Kom dan naar de Teenage party bij De KiK!

Net als vorig jaar organiseren we deze leuke avond samen met een aantal jongeren. De foyer wordt omgebouwd tot disco met professioneel licht en geluid. Je kunt er chillen, dansen, selfies maken met je vriend(inn)en in de speciaal ingerichte fotohoek met accessoires en een ring lamp op statief. Er is natuurlijk lekkere muziek van onze eigen DJ en een prettige sfeer!

1 betaald kaartje
+ 1 gratis kaartje!*

Hoe dan? Reserveer en betaal 1 kaartje via de website en stuur daarna een mail naar info@theaterdekik.nl met de naam van je vriend of vriendin, die komt dan op de gastenlijst* en mag gratis samen met jou naar binnen. De party duurt van 20:00 - 23:00 uur. * bezoekers op de gastenlijst ontvangen geen gratis drankjes.
Deze party is voor jongeren van klas 1 tot en met 3 van het voortgezet onderwijs. We schenken geen alcoholische dranken. Zelf meegebracht voedsel/drank is niet toegestaan. Zero tolerance ten aanzien van drank- en drugsgebruik.