Afbeelding
Foto:

Romantische filmavond: 'Ticket to Paradise'

ELST - Donderdag 23 maart om 20.00 uur draait de romcom 'Ticket to Paradise' in Theater De KiK. Hollywood royalty Julia Roberts en George Clooney schitteren weer samen in een film. En dat is fijn nieuws voor iedereen die goed ging op classics als Pretty Woman, Notting Hill, One Fine Day en hun eerdere collab Ocean’s Eleven.

In Ticket to Paradise spelen Roberts en Clooney het gescheiden koppel David en Georgia die aan het begin van de film hun pas afgestudeerde Lily uitzwaaien op het vliegveld als ze met haar bff naar Bali vliegt. Niet in harmonie by the way, de twee hebben een hekel aan elkaar. Maar het gebroken gezin ziet elkaar sneller terug dan verwacht: Lily voelt zich ‘zo ontzettend in balans' op Bali en trouwt al binnen 39 dagen met de knappe local Gede die ze op het eiland heeft ontmoet.

David en Georgia besluiten om te doen alsof ze hierachter staan, om in de tussentijd stiekem de bruiloft te saboteren. Hun dochter kan natuurlijk niet dezelfde fout maken als zij. Wat je als publiek eigenlijk wel snapt. En drie keer raden: hun gebitch wordt op het paradijselijke eiland steeds minder en ze groeien steeds meer naar elkaar toe.

Kom een avondje genieten van de ultieme oldskool feelgood romcom: www.theaterdekik.nl voor kaartjes of aan de kassa.