Zaal Westeraam tijdens verkoopochtend. (foto: Esther Rutjes)
Zaal Westeraam tijdens verkoopochtend. (foto: Esther Rutjes) Foto: Esther Rutjes

Uitgifte nummers kinderkleding-
en speelgoedbeurs Elst

ELST - Op zaterdag 25 maart is er van 9.00 tot 11.30 uur in de school Het Westeraam in Elst een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Men kan kleding en speelgoed te koop aanbieden tijdens deze beurs en hoeft zelf niet aanwezig te zijn tijdens de verkoopochtend.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid nette en mooie kleding vanaf maat 92 tot en met maat S en goed speelgoed te verkopen en te kopen. "U hoeft als verkoper tijdens de verkoopochtend niet zelf aanwezig te zijn, u staat dus niet zelf achter een kraam.
Hoe het werkt? Informeer eens naar de verkoopmogelijkheden. U kunt naast kinderkleding en speelgoed ook verkleedkleding, regenkleding en regenlaarzen verkopen en kopen. De kleding hangt op maat en is gesorteerd op jongens en meisjeskleding. Het speelgoed wordt op categorie gesorteerd en overzichtelijk op tafels gelegd.

Van de verkoopprijs levert u 15% in aan de organisatie. Hiervan worden onder andere de kosten betaald en een gift gegeven aan goede doelen. Heeft u kleding of speelgoed die u niet wilt verkopen maar wel een tweede kans wilt geven? Ook dat nemen we graag aan. Overgebleven speelgoed dat de verkoper niet retour wilt hebben gaat naar de Speelgoedbank Nijmegen en omgeving. 

Belangstelling gekregen? Mail voor meer informatie naar kinderkledingbeurselst@gmail.com."