Afbeelding
Foto:

Projectkoor voor vrouwen

in Theater De KiK

ELST - Hou je van zingen en ben je een vrouw van tussen de 18 en de 80 jaar? Debby Saft gaat bij muziekschool All Music in de komende periode een project opstarten met het thema ‘Greatest Pop Songs’. 

Het is de bedoeling dat vrouwen gezellig en ‘met hart en ziel’ samen allerlei popsongs instuderen. Zangervaring is niet per sé nodig, enthousiasme des te meer! De liedjes zijn één of twee stemmig en altijd laagdrempelig. Doel één: plezier in het zingen! De repetities zijn op maandagavond (van 19:45 tot 21:45 uur) in Theater De KiK (aan het Land van Tap, achter de Hema). 

De eerste bijeenkomst (van de in totaal zes avonden) van het project is op maandag 13 maart en voor vrouwen die nog nooit hebben meegedaan is de eerste bijeenkomst om uit te proberen!
Aan het begin van elke bijeenkomst besteedt Debby door middel van inzingen aandacht aan onder andere stemgebruik, ademhaling en articulatie.

Van tevoren inschrijven via www.muziekschoolallmusic.nl. Kijk voor meer informatie en het totale aanbod (musicalgroepen, zang, diverse muziekinstrumenten) op diezelfde website of bel 026-4743671.