Afbeelding
Foto:

Droog werken in het groen?
Het kan bij Eerbeek Oosterhout!

OOSTERHOUT - Zoek jij een (parttime) baan in de buurt van Oosterhout? Hou je van planten en vind je het leuk om fysiek bezig te zijn? Eerbeek Oosterhout is op zoek naar vaste collega’s om samen in de kassen mooie planten te telen!

Jan-Dirk Eerbeek vertelt enthousiast over het werk: “We zoeken mensen die hier in de buurt wonen. We willen een mooi team opbouwen van collega’s die samen bestellingen inpakken voor grote tuincentra. Sinds juli 2022 hebben we in Oosterhout deze mooie kas waar we viooltjes, primula’s, petunia’s en allerlei andere perkplanten opkweken. Wij leveren allerlei eenjarige planten aan hoog segment klanten zoals Intratuin, regionale tuincentra en Duitse tuincentra.”

De kas staat op dit moment vol met viooltjes in de mooiste kleuren. “Het fijne van deze kas is dat we alles op tafelhoogte kweken. Je hoeft dus niet te bukken of andere toeren uit te halen om je werk te kunnen doen. Het is soms veel lopen want de kas is groot. Maar je staat lekker droog terwijl je toch in het groen werkt.”

Het werk is seizoensgebonden vertelt Jan-Dirk: "Van november tot januari hebben we weinig werk. Van februari tot en met oktober is het wel druk, met een dipje in de zomer wanneer we wisselen van voorjaarsbloeiers naar winterteelten. Maar dan kun je dus lekker je zomervakantie plannen. We zijn sowieso flexibel in de tijden: je kunt bijvoorbeeld (in overleg) iedere dag tot 3 uur werken als jou dat beter past.”

Heb je groene vingers en zie je deze baan wel zitten? Neem dan contact op met Eerbeek Oosterhout: Telefoon: 0636556650, E-mail: jan-dirk@plantencentrumeerbeek.nl.