Afbeelding

Op de boerderij (2+) en de voorstelling
Mopperwolk in Theater De KiK

ELST - Kom op zondagochtend 19 maart om 11 uur naar het Minifestival 'Op de boerderij'. Tijdens het festival kunnen kinderen vanaf 2+ de voorstelling 'De Mopperwolk' bekijken. Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden, kom dan op 19 maart naar Theater De KiK! Voor meer informatie en kaarten kijk op www.theaterdekik.nl.

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in onze theatrale boerderij! In de foyer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractor glijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Verder kun je in het festival genieten van de voorstelling Mopperwolk van Marianne van Houten.

De Mopperwolk

(door Marianne van Houten)

Dag Haas
Dag Hond
Dag Haan
Ach... wie zien we daar gaan?
Een eend
Een wolk
Een zwaar gemoed
Komt dat nog wel goed?

‘De Mopperwolk’ is een interactieve voorstelling met verrassende muzikale en beeldende elementen. Over emoties, verschillende karakters en jezelf zijn. We beleven een dag op de boerderij en kruipen letterlijk in de huid van de dieren. Haan kraait een lied, Haas en Schildpad spelen een spel en Geit maakt gekke grappen, maar Eend laat zich niet opvrolijken. Soms is het wel even fijn een mopperEend te zijn!

Marianne van Houten toerde 2,5 jaar met de voorstelling ‘nijntje op de fiets’. Ze gaf les aan de allerkleinsten en maakte verschillende voorstellingen.